De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Derde editie van de veiling van gesigneerde koerstruitjes!

27 november 2017 13 januari 2018

De derde editie van onze grote veiling van gesigneerde koerstruitjes is begonnen!  Surf dus snel naar www.1000vantom.be en doe een bod om zo een truitje van één van uw fietshelden te kunnen bemachtigen.   Je steunt er ons goed doel mee, de 1000km van Komop tegen Kanker, een fietsvierdaagse waarvoor ik €5000 moet verzamelen die integraal naar de Vlaamse Kankerliga gaat! Verleenden dit jaar hun medewerking:  Wout van Aert, Tom Pidcock, Tiesj Benoot, Kevin Pauwels, Katie Compton, Tim Wellens, Celine Alvarado, Gianni Vermeersch, Gerben Thijssen, Mathieu van der Poel, Amaury Capiot, Dimitri Claeys, Koen Bouwman, Roy Jans, Sjoerd van Ginniken, Robbert de Greef, Dennis Coenen, Arvid de Kleijn, Joeri Stallaert en andere toppers uit het wielerwereldje!  Veel succes.  Verdere info vindt u op de website, lees zeker héél goed de instructies, en bij problemen mag u mij mailen via tommonden@1000vantom.be

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.