De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spinning & Body Pump Tegen Kanker

17 november 2017 20:00

In samenwerking met fitnessclub Fitality Aartselaar organiseer ik een Spinning - BodyPump sessie ten voordele van ‘Kom op Tegen Kanker.’   Je kan kiezen tussen een uur spinning of groepsles bodypump. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om nadien nog wat extra te zweten in de sauna. We zorgen ook voor borrelhapjes, een glaasje cava, een koude pint of iets fris om jullie te bedanken voor de steun.   Dit alles voor slechts 15euro pp en deze gaat integraal naar ‘Kom op Tegen Kanker’.   - Praktisch: Iedereen welkom vanaf 19u30, beide sessies starten om 20u. Gelieve uw deelname te bevestigen, plaatsen zijn beperkt. Handdoek en verfrissing voor tijdens de sessies zelf meebrengen. Voor de spinners is er mogelijkheid om schoenen met spd plaatje te gebruiken.   - Plaats van gebeuren:

Fitality Aartselaar (www.fitalityclubs.be/Fitality/Aartselaar) Adres: Kontichsesteenweg 73 2630 Aartselaar, Belgium   - Datum: Vrijdag 17 november, vanaf 19u30.   Gelieve je deelname te bevestigen per email of via mijn FaceBook pagina - Event (https://facebook.com/pg/KOTK1000km), hier plaats ik ook regelmatig updates en info over mijn acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.