De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sunset Soccer

15 september 2017 18:30

Onder de spotslights van het voetbalveld in de Bosstraat in Groot-Bijgaarden kan je op 15 september voor de eerste keer strijden om de Sunset Soccer Cup. Dit voetbaltornooi vangt aan in de vooravond, de finale wordt gespeeld om 12u30. Dit allemaal terwijl, by sunset, binnen de beats je om de oren knallen. Zet zo je weekend in op onze -met een laagje sport overgoten- afterwork party.  ▁ ▂ ▃ ▅ VOETBALTORNOOI ▅ ▃ ▂ ▁ 18 ploegen kunnen deelnemen aan het tornooi je ploeg bestaat uit 1 doelman en minstens 5 veldspelers ongeacht je resultaat speelt elke ploegt hetzelfde aantal wedstrijden er wordt gespeeld in duiveltjesdoelen inschrijven kost € 40,00/ploeg ▁ ▂ ▃ ▅ PARTY ▅ ▃ ▂ ▁ Bewegen kan je ook binnen. De opzwepende beats van DJ's Leroux & Siemon zorgen voor een fantastische sfeer en houden je benen warm. De nodige drank en snacks versterken de innerlijke sport/party-mens.  ▁ ▂ ▃ ▅ KOM OP TEGEN KANKER ▅ ▃ ▂ ▁ Reeds 4 jaar fietsen de heren en dames van Fietsband mee met de 1000km voor Kom op tegen Kanker. De voorbije jaren werd reeds 65 000,00 euro ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Door op vrijdagavond te sporten, te drinken en te dansen kan ook jij je steentje bijdragen. De opbrengsten van deze avond gaan integraal naar Kom op tegen Kanker.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.