De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

KPMG denkt aan het krachtenarsenaal van onze fietsers

10.05.2017

Net als de voorbije jaren draagt onze campagnesponsor KPMG niet alleen financieel bij aan de 1000 km, maar schenkt ze ook aan iedere deelnemer weer een heel mooie, speciale 1000 km-drinkbus van Tacx.

Wanneer je je als fietser voor de start van de rit aanmeldt, krijg je, naast je stuurplaatje e.d., ook een voucher. Daarmee kun je aan de KPMG-stand een nieuwe drinkbus afhalen, die je ter plaatse meteen kunt vullen met water of sportdrank. Hou dus zeker een bidonhouder vrij op je fiets.

Campagnesponsor KPMG heeft er alvast weer zin in: ‘Wij wensen jullie nog veel succes met de laatste fietsvoorbereidingen en kijken er naar uit om samen met jullie de 1000 km te fietsen.’

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.