De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Opnieuw in hun naam

10.05.2017

Dat je als fietser, vrijwilliger, supporter ... vorig jaar via een button kon tonen voor wie je je inzette voor de 1000 km, werd door jullie blijkbaar heel erg geapprecieerd. Op vier dagen tijd werden namelijk niet minder dan 3102 buttons aangemaakt. En dus zal onze glimmende caravan ook dit jaar weer pendelen tussen Mechelen en de middagsteden (en in tegenstelling tot vorig jaar staat de caravan ook op het slotfeest)! 

Meer nog: dit jaar kun je zelfs kiezen uit vijf ontwerpen van cartoonisten, gebaseerd op het bloemetje van Kom op tegen Kanker. Er zijn nu namelijk ook buttons van de alom bekende Planet Prudence en Eva Mouton, naast die van Jonas Geirnaert, Zaza en Ilah.

Iedereen die betrokken is bij onze 1000 km heeft een reden om dat te doen. Die reden heeft een gezicht. En een naam. Bij het aanmaken van de button wordt daarom gevraagd wat het verhaal is achter de naam op de button. Die verhalen worden opnieuw geprojecteerd op grote schermen in de middagsteden en op de Grote Markt van Mechelen.

Zie je onze caravan, maak dan snel je eigen, unieke button aan en vertel ons aan wie jij je betrokkenheid opdraagt.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.