De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Trofee van de Langste Erehaag naar Bocholt

28.05.2017

Net als vorig jaar was het een heel close finish tussen de nummers 1 en 2 in de strijd om de Trofee van de Langste Erehaag. Ninove bracht zondag 2731 mensen op de been, maar dat waren er welgeteld 101 te weinig. De winnende middagstad dit jaar is namelijk Bocholt met een erehaag van 2832 mensen. Een dikke proficiat, Bocholt! Een dolblije burgemeester Stijn Van Baelen mocht de trofee in ontvangst nemen.

In Bornem werden er 1858 mensen geteld en in Ingelmunster 1186. Heel erg bedankt aan alle middagsteden. Dag na dag was er een absolute topsfeer!

Het was de zesde keer dat de Trofee van de Langste Erehaag uitgereikt werd. De eerdere winnaars waren Brasschaat (890 toeschouwers), Bilzen (2294), Landen (2440), Vorselaar (2286) en Torhout (3465). 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.