De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cycling Lights & Qi Gong

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
15.000 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Kanker is een vreselijke ziekte.  Eén waar we de strijd nooit tegen mogen staken. Sommigen van ons maakten het al van kortbij mee, anderen gelukkig (nog) niet. Maar allemaal zijn we het erover eens dat elk steentje dat we kunnen bijdragen in de strijd tegen kanker iets kan betekenen om iemand zijn persoonlijke gevecht te verlichten.

Cycling Lights en Qi Gong, dat zijn Veerle Hermans, Kristel Maris, Tamara Deca, An Vaes, Martine Vanderheyden, Geert Hermans, Maaiken Vander Plaetse, Inge Lijnen, Koen Moors, Olivier Detavernier, Herwig Albert, Christel Boon en Geert Leeman. Samen willen we 3 x 1000 km fietsen.

Om dit te kunnen doen, organiseren we allerlei acties. 

Maar je kan ons team ook steunen door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 190 259.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.