De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ferro Fiore

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

6 teams
30.254 EUR ingezameld
6 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

In 2012 besloot Elisabeth (Lies) deel te nemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Drie dagen voor haar 64ste verjaardag kreeg meter Bertha immers te horen dat ze leukemie had … Steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging en een manier om iets te kunnen doen, schreef ‘metekind’ Lies zich in. Voor meter Bertha, grote fan van het wielrennen en Phillipe Gilbert, de nodige afleiding en extra ruggensteun in haar strijd tegen kanker. Samen met Saar gingen ze meteen aan de slag …

Lies, Iron lady in de sport (en grote fan van Iron Maiden) – Meter Bertha hare grote liefde voor bloemen … Iron Flower of Ferro Fiore was geboren.

Sindsdien groeide Ferro Fiore van 1 team, naar 10 teams! Dit met hulp van vele vrienden, familie en sympathisanten. In 2016 deden ze reeds mee voor de vijfde maal! In totaal 25 teams over de vijf jaar, 125.000 euro ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Een groot team van warme harten, elk met zijn/haar verhaal en verdriet. Niet enkel sportieve fietsers maar ook veel helpende handen…

Bezoek ons op www.ferrofiore.be en help ons mee richting editie 2018!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 060 497.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170060497

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.