De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Little Black Bike

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
10.793 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

We zijn weer van de partij, de twee teams van Little Black Bike. Vorig jaar nog onbekenden voor elkaar. Dat het klikte, was echter meteen duidelijk. Maandelijks spraken we af in Gent om te bekijken wat de stand van zaken was. Al snel werden dat ideale momenten om bij te babbelen en vooraf een hapje te gaan eten. En dan was het daar eindelijk, dat bloedhete weekend van de 1000 km in 2017. Er werd gefietst, gesupporterd, gelachen en gehuild. De kippenvelmomenten zullen ons een leven lang bijblijven.

De zondagavond van het hemelvaartweekend babbelden we nog wat na op een terrasje en maakten we onmiddellijk de beslissing: volgend jaar doen we weer mee! Een aantal teamgenootjes moesten door omstandigheden verstek geven. Dus heetten we met plezier twee nieuwkomers welkom in ons midden. Het is al duidelijk dat de sfeer ook dit jaar weer helemaal goed zit. Op naar een tof jaar om euro’s in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Zodat we weer een stap dichter komen bij het verslaan van deze rotziekte.

Wil je ons hierbij helpen? Steun ons dan via een van onderstaande acties. Of doe een vrije gift. Dat kan door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 150 668.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.