De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Rossem Leeft

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
14.189 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Samen met een aantal mensen hebben we de actie Rossem Leeft opgestart. De bedoeling was om een inslapend dorp de dynamiek en warmte van weleer terug te geven. Daar zijn we uitermate goed in geslaagd. Draaischijf van dit alles is het “RossemCafé”, het oude schooltje dat door vrijwilligers in seventiesstijl werd aangekleed en waar jong en oud zich verenigt rond pot en pint. Regelmatig worden er benefietacties voor lokale goede doelen georganiseerd.

Rossem Leeft wil deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker omdat we allemaal worden geconfronteerd met die vreselijke ziekte en omdat we beseffen dat we door het kankeronderzoek van Kom op tegen Kanker te steunen niet alleen een financiële bijdrage leveren maar ook een morele ondersteuning bieden aan hen die elke dag met de ziekte te maken hebben. 

In 2017 namen we voor de eerste keer deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Onze actie was meteen een schot in de roos. Met onze 2 ploegen zamelden we een recordbedrag in.

In 2018 gaan we een stap verder. We schreven 4 ploegen in; we verdubbelen dus onze inspanning, ons enthousiasme is navenant.

Rossem Café verzorgt twee Spaghettiavonden, we verkopen een kwalitatieve champagne en de apotheose zal opnieuw plaatsvinden op 1 mei. Rossem Leeft organiseert dan weer zijn eigen 1000 km, de "1000 voor 1000", waar het de bedoeling is om elke Rossemnaar een aantal gesponsorde kilometers te laten wandelen of lopen. 

Aarzel niet om deel te nemen aan onze acties of ons te steunen met een gift. Dat kan door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 184 603.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.