De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

SAVA

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
10.173 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Ieder van ons heeft een ouder, een zus/broer, een nonkel of tante, een vriend(in) die strijdt of gestreden heeft tegen kanker. Vier jaar geleden gingen we voor het eerst op de pedalen staan als ‘De Miekes’ omdat toen Mieke Op De Beeck jammer genoeg de strijd tegen kanker had verloren. Vorig jaar deden we hard ons best voor Elke Maerevoet, die toen bezweek aan deze oneerlijke ziekte.

Ondertussen vonden we in SAVA (café met tapas, Grote Markt 13 in Mechelen) steun voor onze acties en komen we aan de start met twee teams 'SAVA’.

Gedurende vier dagen fietsen wij 250 km per dag tegen kanker. Als startgeld moeten wij 10.000€ inzamelen. Dit geld gaat integraal naar wetenschappelijk klinisch onderzoek.

Wil je ons helpen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 095 636.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Meer info bij onze teamleden Jitte Dens, Jorien Dens, Tine Braeckmans, Tom Schiepers, Wannes Van Praet, Suzanne Van Praet, Wouter Van Campenhout, Sanne Tuymans, Sanne Aertgeerts, Kris Dens, An Op de Beeck, Els De Preter, Inge Maerevoet, Robbe Arnould, Veerle Maerevoet, Nicole Van Houtven, François ‘sJegers.

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.