De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Synergie

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
5183 EUR ingezameld
1 team kan starten
2 teams kunnen niet starten

In 2016 fietste Synergie Belgium voor de eerste keer mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. De collega’s van Synergie bundelden al twee jaar de krachten om een mooie financiële bijdrage te leveren en in ruil daarvoor zorgden onze sportieve ambassadeurs voor een prachtige sportprestatie.

Synergie zou Synergie niet zijn, als we dit jaar niet weer voor die “extra mile” zouden gaan. In 2017 fietste ons team daarom maar liefst 3000 km, en dat doen we nu opnieuw in het weekend van 10 tot 13 mei 2018! Elke fietser zal een etappe van 125 km fietsen. 125 km trappen, zweten, afzien en genieten, maar vooral de inspanningen van henzelf en hun Synergie-collega’s een gezicht geven in het grote 'Kom op tegen Kanker'-peloton!

Deze ambassadeurs kunnen al jullie steun gebruiken om samen het vereiste startgeld in te zamelen en hun inspanningen tot een goed einde te brengen. Ook jij kan hen steunen!

Je kan hen bemoedigende woorden toeroepen tijdens hun trainingsritten en hun etappes in het hemelvaartweekend. In de loop van het jaar zullen we ook allerlei acties organiseren om ons team extra te steunen. Hou dus zeker deze pagina in de gaten.

Wil je ons team financieel steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 146 017.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Het Synergie-team dankt je alvast voor je warme bijdrage!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.