De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

VRT NWS

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
24.135 EUR ingezameld
4 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Voor het eerst staan er sportievelingen van de nieuwsdienst onder de naam VRT NWS aan de startlijn van “de 1000 km voor Kom op tegen kanker”. We doen dit meteen met vier teams.

Tijdens het hemelvaartweekend laten honderen gemotiveerde teams zich van hun warmste en sportiefste kant zien tijdens de 1000 km voor Kom op tegen kanker. Ook VRT NWS wil zich dit jaar inzetten in de strijd tegen kanker. Journalisten, ankers, monteurs en redacteurs bundelen hun krachten en hopen met jullie hulp de finish te halen.

Ons verhaal begint met een mail van collega Goedele Wachters. “Gezocht: sportievelingen bij VRT NWS, met het hart op de juiste plek”.  In 2017 had ze de eer om meter te zijn van het fantastische evenement “de 1000 km voor Kom op tegen kanker”. De positieve vibe die er hing bij deelnemers, medewerkers en toeschouwers is blijven hangen, daarom wou ze dit jaar opnieuw deelnemen en liefst met zoveel mogelijk collega’s. Even later had ze maar liefst vier teams, “de 1000 km van VRT NWS” was geboren.

Tijd voor actie!

Wil je ons team steunen? Koop dan ook bandje net zoals Ihsane Chioua Lekhli, Aster Nzeyimana of de NOS-collega’s.


Liever iets om te smullen? Koop dan één van de verse potjes olijven. Artisanaal en met liefde gemaakt door ons team.


Sponsor “de 1000 km van VRT NWS” door een bandje of een pot olijven te kopen, door te storten online via deze pagina of via overschrijving op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van ‘GIFT’ en de code van ons team: 170 186 320.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van ons team 170 186 320).

Alvast bedankt voor jullie steun!

Bram, Goedele, Jonas, Joris, Steven, Iwona, Peggy, Lesley, Steven, Rob, Stef, Katrien, Luc, Riadh, Bart en Tim

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.