De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zet 'm op... de fiets

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
15.075 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Zet 'm op .. is een oproep om door te zetten, om er voor te gaan, om nooit op te geven.

Het is een oproep aan de fietser.

Het is een oproep aan wie strijdt tegen kanker.

Het is een oproep aan alle hulpverleners, wetenschappers en onderzoekers.

Het is een oproep aan u: Zet 'm op de fiets!

Zet dit team aan de start van die 1000 km door uw bijdrage op het 1000 km-rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 met als mededeling '170-081-481 gift'.

Hartelijk dank voor uw interesse en steun.

Zet 'm op .. de fiets! werd geregistreerd door Carl Desaever en steunt op een groep vrienden en hun gezin. Het team breidt zich gelukkig steeds verder uit. Ook nu weer staan een aantal sympathisanten klaar om te werken aan het verzamelen van de startgelden en de kandidaat-fietsers aan de start te zetten. Mede dankzij jullie hulp en steun!

Vanaf 40 euro per jaar is een gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170081481

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.