De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

BarStiKi

12 augustus 2018 13:00

Hallo, wij zijn Kim & Stijn (broer en zus) en organiseren op 12 augustus 2018 een super gezellige zomerbar ten voordele van KoTK.  Wij willen iedereen van harte uitnodigen op 'BarStiKi' van 13h tot 22h op het Kapelplein in Duffel-Oost. Onze tweede editie van 'BarStiKi' komt tot stand door onze gedrevenheid om mensen te helpen, maar omdat we vrij recentelijk van dichtbij met kanker werden geconfronteerd, hebben we deze keer gekozen om het onderzoek naar kanker te steunen. Opgeluisterd door sfeervolle achtergrondmuziek kan iedereen komen genieten van een hapje en een drankje; en vooral van de gezelligheid. Er zal een overheerlijke BarStiKi-smoothie worden geserveerd terwijl de kindjes zich kunnen uitleven op een springkasteel. Alvast bedankt en tot op BarStiki!"

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.