De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Ronde rond Essen

25 mei 2019 08:00

De Ronde rond Essen is een sportief evenement voor zowel wielertoeristen, recreatieve fietsers, getrainde lopers, recreatieve joggers en gezellige wandelaars. We richten ons tot alle ‘bewegende’ mensen van in en rond Essen onder het motto:  'verbroederen i.p.v. verkankeren!’.   Op zaterdag 25 mei wordt buurtcafé De Gaffel in Essen-Horendonk de start- en aankomstplaats van een fietstocht, een loopwedstrijd en een wandeling. Fietsen kan vanaf 8 u tot 16.00; de wandeling vertrekt om 14.30 u en de lopers starten om 16.30 u.    Een vast inschrijvingsgeld is er niet, maar we rekenen op een vrijwillige bijdrage. Je geeft wat je ervoor over hebt...

Meer informatie

Affiche (753.31 KB)
0476953904

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.