De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

KOTK 2019 : Team Charline Quizt

16 maart 2019 19:00
  1. Als vervolg op het succes in 2018 organiseren we op zaterdag 16 maart 2019 de tweede editie van onze ‘Team Charline Quizt!’ in het Sint-Romboutscollege te Mechelen. Deze gezellige, variërende, allesomvattende, doch niet eenvoudige quiz is toegankelijk voor zowel jong als oud. Deelname kan in teams van maximum 5 personen en kost €25 per team (avond zelf te betalen). Voor de vroege vogels onder ons: hiervoor kan reeds ingeschreven worden en wel op volgende wijze:

Mailen naar wouterstragier@gmail.com met vermelding van teamnaam en teamverantwoordelijke.

Verdere info over de quiz volgt maar we kunnen wel reeds vermelden dat de plaatsen beperkt zijn waardoor we genoodzaakt zijn te werken met het principe: first come, first serve.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.