De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lerarenconcert

12 oktober 2018 19:30

De leerkrachten van de Pop/Jazz afdeling geven een Lerarenconcert op vrijdag 12 oktober. Tickets kosten 10 euro. De volledige opbrengst gaat naar het wielerteam van Groep Mechelen voor hun deelname aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

De leerkrachten van de Pop/Jazz-afdeling openen met dit jaarlijkse concert het nieuwe schooljaar aan het Stedelijk Conservatorium Mechelen. Ze brengen bekende standards, maar ook eigen werk. 

  • Wanneer: vrijdagavond 12 oktober om 19.30
  • Waar: Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen
  • Inkom: 10 euro, voor leerlingen en 'Vrienden van het Conservatorium' is de toegang gratis

Groep Mechelen staat voor de negende keer aan de start van de 1000 km van Kom op Tegen Kanker. Om te mogen starten, moeten deelnemende teams 5000 euro inzamelen per team. Dit betekent voor Groep Mechelen, met 3 teams, 15.000 euro inzamelen. Dat geld gaat naar klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiënt én waarvoor er onvoldoende interesse is bij de farmaceutische industrie. Kan je er niet bij zijn, maar wil je het team van Groep Mechelen toch steunen? Dat kan! Ga naar de teampagina op www.1000km.be/team/groep-mechelen en doneer een bedrag via de knop 'Steun dit Team'. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.