De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Winter-etappe

17 november 2018 19:00

Door het organiseren van Winter-etappe in 2016 zamelden we heel wat geld in. Hierdoor konden we reeds tweemaal €5.000 storten voor het onderzoek naar kanker en tweemaal deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. 

Dit jaar zouden we graag opnieuw deelnemen aan de 1000km tijdens het Hemelvaartweekend van 30 mei tot 2 juni 2019. Om opnieuw €5.000 in te zamelen organiseren wij graag opnieuw een winter-etappe.   Twee jaar geleden konden we met vele familie en vrienden samen tafelen en klinken op ons papa Eddy*. Dit zouden we graag opnieuw doen met alle sympatisanten op 17 november 2018. 

Eetfestijn met stoofvlees (varkenswangetjes)/vegetarische burger en groentjes, frietjes à VOLONTE!! €16 volwassenen  €8 kinderen tot 12jaar Gezellige winterbar met Hasseltse koffie, jenever... Waarom organiseren wij dit ookal weer?  Als wij, de familie Vandeputte, hieraan denken dan denken wij meteen aan ons papa, Eddy Vandeputte. Op 24 november 2015 heeft ons papa de strijd tegen pancreaskanker moeten opgeven. Wij herinneren hem als een persoon vol strijdlust en vechtkracht, hij wilde niet opgeven maar het lot besliste hier anders over. Mocht hij zelf nog kunnen fietsen dan zou hij zeker de 1000 km mee fietsen want één van zijn passies was op zondag gaan fietsen met zijn club. 

Om dit beeld van hem in ere te houden, hebben wij besloten deel te nemen aan de 1000 km tegen kanker. Ons papa kunnen we helaas niet meer helpen maar wij geven de strijd tegen kanker niet op en willen graag ons steentje bijdragen. Om te kunnen starten moet elk team 5000 euro inzamelen, zo wordt onderzoek naar kanker gesteund. 5000 euro inzamelen kunnen wij natuurlijk niet alleen dus moeten we iets op poten zetten die ons daarbij kan helpen.

Ons concept zou volledig gelinkt worden aan de 1000 km die we willen fietsen en daarom zouden we het dan ook de naam ‘Winter-etappe ten voordele van Kom Op Tegen Kanker’ geven. Het eetfestijn zal doorgaan op 17 november 2018 in het SO Gaverke te Waregem. 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op 17 november en samen gezellig te tafelen! Kaarten kan je verkrijgen door te mailen naar winteretappe@scarlet.be of meer informatie vind je op de site http://winter-etappe.wixsite.com/winter-etappe. Alvast bedankt en tot dan

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.