De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zomercafé Kasteelhoeve Dilbeek 24 juli 2018

24 juli 2018 20:00

Swingend Zomercafé met optreden van Mè Folle Goesting, een vijfkoppig orkest. Ze brengen gezellige folk, een romantische noot, lichte popmuziek en een jazzy tune. Melodieze liedjes met een vleugje nostalgie! Nidasjtere zorgt voor dranken en een lekkere boerenworst op de barbecue.

Je kunt tijdens dit Zomercafé ook de Nidasjtere Challenge-armbandjes kopen. Wat de uitdaging precies inhoudt? Wanneer je een Nidasjtere Challenge-armband koopt of krijgt, doe je kort daarna iets waar je al een tijdje tegenop kijkt. Ga de uitdaging aan en vind een oplossing voor een probleem of gewoon een leuk idee. Neem dan een foto waarmee je dat wat je gerealiseerd hebt en de Nidasjtere Challenge-armband in beeld brengt.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.