De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Data om te onthouden

De komende maanden staan in het teken van trainen en centjes inzamelen. En van voorbereiden, voorbereiden en nog eens voorbereiden. Om te zorgen dat alles goed verloopt, komen er nog enkele belangrijke data aan (kick-off, registratie fietsers, uiterste datum voor het startgeld ...), en die hebben we allemaal in onderstaande kalender gegoten. Houd die zeker goed in het oog.

dinsdag 20/2 Kick-off, Ancienne Belgique Brussel
maandag 30/4 Uiterste datum betaling 5000 euro startgeld
woensdag 2/5 Publicatie definitief parcours, met gpx-files en tijdstabellen, op 1000km.be
donderdag 3/5 Mail aan alle fietsers met teamnummers, vertrektijden ...

Op de kick-off leggen we ook uit hoe de registratie van de fietsers in z'n werk zal gaan. We gaan dit anders aanpakken dan de voorbije jaren, om het voor de titularissen minder stresserend te maken. Eens de specifieke data bekend zijn, worden ze ook in het kader hierboven geplaatst.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.