De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De supportersbussen

Supporters, laat je gezellig voeren door de 1000km-bussen!

Dit jaar is de 1000 km aan zijn tiende editie toe. Omdat we daar natuurlijk een feesteditie van willen maken, hebben we een ‘specialleke’ voor de supporters...

Wil je een gezellige en vooral zorgeloze dag beleven als supporter? Schrijf je dan in voor de 1000km-supportersbussen!

Voor 10 euro rijd je een hele dag mee. De bussen vertrekken in Mechelen en houden halt op de belangrijke plaatsen langsheen het parcours: in de middagstad, bij de bevoorradingen, de langste erehaag en tot slot aan de finish.

Drie héél goede redenen om in te schrijven:

  • De gezelligheid: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Verbroeder of verzuster in de bus met de supporters van andere teams. Leuke ontmoetingen gegarandeerd!
  • Het VIP-gehalte: alle busgasten wordt netjes afgezet, midden in het gebeuren én perfect op tijd. Individueel parkeren kan enkel op de publieksparking en die ligt vaak op een flinke wandelafstand.
  • De duurzaamheid: dankzij de bussen vermijden we met z’n allen heel wat autoverkeer en fileleed.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Registreren kan hier tot 10 mei. Opgelet: je reservatie is pas definitief na ontvangst van je betaling op BE60 4300 3615 0170. Vermeld daarbij zeker je naam, de dag(en) en het aantal personen per dag.

We leggen in bussen in in elke parcoursrichting. Het is niet mogelijk om onderweg van richting of van bus te wisselen. Eten en drank zijn zelf te voorzien. Verdere praktische details en het tijdsschema ontvang je na het afsluiten van de registraties.

 

bus

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.