De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Mobilhomeparking

Net als de voorbije jaren zorgt de stad Mechelen tijdens de 1000 km voor een gratis parking met stroomvoorziening voor mobilhomes. Die wordt geopend op woensdagavond 29 mei en sluit de deuren op maandagochtend 3 juni.

De parking bevindt zich aan het provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker, op 2 km van de Grote Markt. Het betreft de grindparking bij het Douaneplein (voorbij UGC Cinema’s Mechelen).

Wil je er gebruik van maken? Registreer dan voor vrijdag 10 mei 2019. De plaatsen zijn beperkt.

Na inschrijving ontvang je een accreditatie voor je voertuig.

Je krijgt dan ook de kans om ’s avonds gratis te douchen in De Nekker. Kleedkamers en douches zijn open vanaf 9 uur tot 21.30 uur. Na registratie kan je aan het onthaal en in ruil voor je identiteitskaart een badge ontvangen voor de douchemogelijkheid.

 

       

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.