De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Parcours

Bekijk hier de overzichtsplannetjes van hoe de nationale pelotons Vlaanderen doorkruisen en hoe het internationale peloton van Lyon naar Mechelen trapt.

Nationale pelotons

  • De pelotons met een snelheid van 24km/u rijden alle dagen in wijzerzin van Mechelen naar de middagstad en in wijzerzin ook weer terug.
  • De pelotons die 27km/u fietsen, gaan alle dagen tegenwijzerzin richting middagstad en keren ook tegenwijzerzin weer terug naar Mechelen.
  • Als er 4 pelotons van 24km/u en 3 pelotons van 27km/u worden gevormd, rijden de 2 pelotons van 30km/u allebei in tegenwijzerzin. Worden er 3 pelotons van 24km/u en 4 pelotons van 27km/u gevormd, dan fietst 1 peloton van 30km/u in wijzerzin en 1 peloton van 30km/u in tegenwijzerzin.


Het internationale peloton

 

 

 

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.