De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Parcours 2018

Het parcours bestaat uit acht ritten van 125 km. Elke ochtend fietsen onze pelotons vanuit Mechelen naar een middagstad, en in de namiddag fietsen ze terug naar Mechelen. Halfweg elk traject, ongeveer na 60 km, houden we een kwartier halt om bij de bevoorrading het krachtenarsenaal weer aan te vullen. In 2018 zijn de middagsteden Boechout (10 mei), Leopoldsburg (11 mei), Zottegem (12 mei) en Harelbeke (13 mei). Meer info over de middagsteden.

Er zijn drie snelheden (gemiddeld 24, 27 en 30 km/u). 
We werken opnieuw met het lussensysteem, waarbij per snelheid minstens één peloton het parcours in wijzerzin rijdt (richting A - 24/groen, 27/oranje, 27/lichtblauw, 30/rood) en per snelheid minstens één in tegenwijzerzin (richting B - 24/blauw, 24/fuchsia, 27/geel, 30/paars).  

Parcours 2018

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.