De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sponsors en partners

De organisatie van de 1000 km is een enorme logistieke operatie. Een evenement dat enkel maar mogelijk is met de steun van heel wat sponsors en partners.

Onze dank gaat in de eerste plaats uit naar onze hoofdsponsor KBC, onze campagnesponsor KPMG en onze trouwe partners één, Studio Brussel en KBC. Voorts eveneens naar onze evenementsponsors SD Worx en Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Hun steun is onmisbaar. Dank ook aan de burgemeesters en stadsdiensten van gaststad Mechelen en van de middagsteden Boechout, Leopoldsburg, Zottegem en Harelbeke voor het onthaal van de pelotons.

Onze servicesponsors tot slot zorgen voor een feilloos fietsgebeuren. Dat zijn 6D Sports Nutrition, Aerts Trucks, Agape, Ardo, Bakala Academy, Bioracer, Cibel, Coca-Cola, Codagex, Denys, het Diocesaan Pastoraal Centrum Mechelen, Fiets!, Gefra, Geodynamics, Herva, Initial, Java Coffee Company, Jetcar, Lantmännen Unibake, Levi Party Rental, Mazda, Mechelen Hotel Association, Mobiele Seingevers vzw, Nagelmackers, Q-group, Quaker, Rational, Ridley, Rode Kruis Vlaanderen, RouteYou, Sas Consult, Shimano, Transport Michiels, Tongerlo, Van Dievel, Veldeman en Vlaamse Wielerschool.

Deelnemers aan de 1000 km trappen tijdens het hemelvaartweekend heel wat kilometers. 125, 250 of zelfs 1000 km … Een ongelofelijke sportieve prestatie die goed omkaderd moet worden. Daarvoor staat Flanders Classics garant. Zij zorgen ervoor dat fietsers tijdens hun tocht enkel moeten denken aan trappen.

Evenementsponsors

Servicesponsors

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.