De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

8 op een rij

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

5 teams
2383 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
5 teams kunnen niet starten

Team '8 op een rij!' fietst mee!

Voor de 5de keer trappen we in 2019, tijdens het hemelvaartweekend, samen met duizenden zielsgenoten, tegen kanker. We engageren ons opnieuw voor 5000 km, goed voor 25.000 euro, speciaal voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Voor de 5de keer trappen we in 2019 uit dankbaarheid omdat velen de therapie tegen kanker overleven, maar ook uit solidariteit voor al diegenen die nog een moeilijke weg moeten afleggen en vooral ter nagedachtenis aan hen die we, ver of dichtbij, verloren hebben aan kanker.

Voor de 5de keer trappen we in 2019 voor hoop. Hoop op genezing van allen die getroffen werden. Hoop op een toekomst zonder kanker. En daarvoor is het wetenschappelijk kankeronderzoek méér dan noodzakelijk.

Help ons om de 25.000 euro startgeld bij elkaar te krijgen. Steun het kankeronderzoek! Storten kan online via de knop hierboven of op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14-7331-9999-9983 met als mededeling '170-110-977 GIFT' of cash via één van onze fietsers. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank!

Namens het ‘8 op een rij’-team (team8opeenrij@gmail.com)

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170110977

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.