De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

DEN HÓBBeLIGE STÓP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
18.399 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Beste vrienden van Den Hóbbelige Stóp,

Nu de zomer weer richting herfst kabbelt en de kilo’s op de weegschaal driecijferige gedaantes beginnen aan te nemen, wordt het tijd om dat stalen ros (we hebben het niet over Né) van stal te halen. Na een zware selectieronde hebben we namelijk het heuglijke nieuws gekregen dat we in 2019 opnieuw mogen fietsen voor Kom op tegen Kanker.

Want weet je nog dat we in mei van 2018 met succes die 1000 km getrapt hebben voor het goede doel? De trainingen samen en die bewuste meiweek brachten ons zoveel plezier, jolijt en voldoening, dat we al bij de eerste pint na het behalen van de finish beslisten dat we het gewoon opnieuw moesten doen.

En zo komt het, beste vriend van Den Hóbbelige Stóp, dat we in 2019 van 30 mei tot en met 2 juni wederom op onze fietsen zullen zitten voor Kom op tegen Kanker, een goed doel dat ons heel nauw aan het hart ligt. Daar hebben we zoveel goesting in dat we dit jaar niet met één maar met twee teams van Den Hóbbelige Stóp zullen fietsen. Dat betekent dat het inschrijvingsgeld verdubbelt: we zullen dit jaar € 10.000 moeten verzamelen om te mogen starten.

Daarvoor zullen we zelf te gepasten tijde plaatjes draaien en mosselen met friet verkopen, waarvoor we je nu al graag willen uitnodigen. Maar we hopen ook weer heel hard op een zakcentje uwentwege hier en daar, omdat we kost wat kost met onze twee teams die fantastische vierdaagse tocht willen maken. En meer nog: omdat we heel graag die zakcent doorgeven aan het wetenschappelijke onderzoek voor Kom op tegen Kanker.

Weet dat een sponsoring vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar is. Wil je Den Hóbbelige Stóp alvast helpen? Fijn zo! Volg dan onderstaande stappen:

Voor meer info kun je terecht bij de Chinese vrijwilliger van Den Hóbbelige Stóp: Gie Latour (gielatour@gmail.com of 0491 71 98 13). 

Warme groeten,

Lewei-j, (Peelke), Pé, Né, Anneke, Bart, Mir, Alain, (Gie), Gerard, Anja, Christel, Koos, Eric, Johan, Belinda & An

Den Hóbbelige Stóp

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170196020

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.