De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Eliaro

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
10.001 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Samen met duizenden zielsgenoten trappen wij tegen kanker!

Het overlijden van Ilse, dochter van een goede vriend, was de aanleiding om het ELIARO-TEAM boven de doopvont te houden.

Wij zijn ondertussen een fietsteam geworden dat volgend jaar (2019) tijdens het hemelvaartweekend voor de 8ste keer deelneemt aan de 1000 km Kom op tegen Kanker met 2 teams.

Om de vereiste startgeld van 10.000 euro in te zamelen, worden er gedurende het jaar allerlei acties georganiseerd, waarbij ons jaarlijks eetfestijn in Denderwindeke (op 15 maart 2019), deelnames aan kersmarkten van Pollare en Burchtdam met de Ninoofse col, optreden met Jacky Lafon en Ellis op 24/03/2019 ... centraal staan.

Uiteraard zijn jullie ook van harte uitgenodigd op onze andere activiteiten.

Weet dat elke gekregen jeton voor sommige mensen een wereld van verschil kan maken.

Een kankervrije wereld is toch waar we allemaal van dromen.

Bedankt alvast.

Guido Robberechts, stichter en medevoorzitter van het ELIARO-TEAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170058519

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.