De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Groep Mechelen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
12.441 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Het hemelvaartweekend is al 10 jaar 1000km-weekend. Dan gespen we onze fietshelm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker. En dat 4 dagen lang!

De voorbije jaren was Mechelen altijd met één of meerdere teams present op de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Als solidaire stad wil Mechelen een inspiratie zijn voor haar personeel en inwoners. Zo proberen we naast de rol van gaststad ook elk jaar met meerdere teams deel te nemen.

Medewerkers van stad en Sociaal Huis Mechelen fietsen als Groep Mechelen. Voor een ploeg mag deelnemen, moet ze echter 5000 euro inzamelen. Vandaar dat er allerhande acties worden opgezet voor personeel of voor iedereen.

Ons financieel steunen kan via giften (zie onderaan) of via Trooper.

Online shoppen, iedereen doet het. Als je online shopt via onze unieke Trooperpagina verdienen wij er ook nog iets aan. Zelf betaal je daarvoor geen euro extra. Surf naar www.trooper.be/1000kmmechelen klik door op één van de webshops onderaan de pagina en doe je online aankopen. Van al jouw aankopen gaat een klein percentage naar het wielerteam van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

1000 x dank aan al wie ons steunt!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170033773

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.