De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Hydrogenics

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
14.112 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Hydrogenics Europe NV met vestiging in Oevel werkt al jaren keihard om waterstof op de kaart te zetten, in de wereld maar ook in Vlaanderen. Met 60 jaar ervaring in know-how in de wereld bieden we oplossingen op het vlak van waterstofproductie, waterstof als energiedrager en waterstof als oplossing voor CO2-reductie. In Oevel bouwen we waterstofgeneratoren op basis van electrolyse (alkalisch of PEM) die water splitsen in waterstof en zuurstof. Deze generatoren worden industrieel ingezet voor de productie van waterstof, voor waterstof tankstations (oa. Bij Colruyt in Halle), voor opslag van elektrische energie (Power to Gas) en voor de reductie van CO2.

Hydrogenics wil echter niet alleen kijken naar een groenere en leefbare toekomst, we willen ook een steentje bijdragen aan het zoeken naar oplossingen voor problemen van elke dag. In dat kader nemen we in 2019 al voor de 5de opeenvolgende keer deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. De 4 vorige jaren hebben we telkens 2 teams aan de start gebracht, voor deze jubileumuitgave gaan we voor de uitdaging om 3 teams te kunnen afvaardigen. Met 75 werknemers is dit geen makkelijke taak, maar we gaan geen uitdaging uit de weg! We kunnen na al die jaren prat gaan op een harde kern van vrijwilligers die zich keihard inzet om steeds weer de nodige centjes bij elkaar te sprokkelen en kunnen uiteraard ook rekenen op een bijdrage van het bedrijf zelf.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170120380

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding "ACTIE" en de code van dit team).

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170120380

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.