De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ook zonder te trappen kan je bijdragen tot het succes van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Heel wat van onze teams kunnen je steun namelijk goed gebruiken.

Deelnemen aan een event van een team, sponsoring van hun actie of van hun team zelf, materiaal ter beschikking stellen voor hun inzamelactie of zelf een handje toesteken tijdens een actie ... je kunt een team een flinke duw in de rug geven.

In enkele klikken kun je een team steunen. Ga gewoon naar de pagina van het team en doe online een gift. Overschrijven kan natuurlijk ook nog steeds. Dit doe je op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van het team. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Teams

1
 
Internationaal
Geel
1
Dilbeek
2
Antwerpen
8
Wilrijk
2
Bekkevoort
1
 
Internationaal
Ranst
1
Sint-Martens-Lierde
1
Kortrijk
1
 
Internationaal
Tervuren

Pagina's

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.