De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tracking

Sta je langs de kant van de weg klaar om te supporteren, en wil je weten hoelang het nog duurt voor het peloton daar is? Dat kan dankzij het trackingsysteem dat GeoDynamics voor ons heeft klaargezet. Via de tool kan je tot op de seconde en tot op straatniveau zien waar de pelotons zich bevinden. 

Legende

Vink hieronder het peloton aan dat je wil volgen door links het menu open te klikken (de blauwe pijl). Je ziet dan de snelheden (24, 27 of 30 km/u), kleuren en richtingen (TW = tegenwijzerzin en WZ = wijzerzin) van de pelotons. Vervolgens kun je zien waar de kop of de rode vlag (RV) en de staart of de groene vlag (GV) van het peloton zich bevinden.

Smartphonevriendelijker?

Wil je de kaartjes openen in een nieuw venster? Dat kan op je smartphone iets gebruiksvriendelijker zijn. Klik dan hier voor de kaart met de binnenlandse ritten en hier voor de pelotons op Franse bodem.

Volg hier de nationale pelotons:

Volg hier het internationale peloton door Frankrijk:

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.