De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vervoer bagage

Ons doel is dat onze deelnemers enkel aan fietsen hoeven te denken. Dat betekent ook dat ze zich geen zorgen moeten maken over hun spullen of vanalles moeten meesleuren op de fiets. We zorgen er dus voor dat de fietsers zowel ’s middags als ’s avonds kunnen beschikken over hun bagage. Bij de start in Mechelen kunnen zij hun bagage labelen (met het label dat ze krijgen bij het aftekenen van het startblad) en afgeven, en die wordt dan naar de middagstop gebracht. Daar kunnen de fietsers hun bagage ophalen, en kan er opnieuw bagage meegegeven worden naar Mechelen.
Een uiterst eenvoudig en efficiënt systeem, dat er mee voor zorgt dat onze deelnemers op en top kunnen genieten van het fietsen.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.