De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Voldoende energie opslaan

Telkens wordt voor de middagstop een grote locatie gekozen, zoals een school, sportcomplex of evenemententent, waar de fietsers enkel de voeten onder tafel moeten schuiven en zich vlot kunnen voorbereiden op de namiddagrit. Voor de deelnemers die een volledige dag op de fiets zitten, is er een pastalunch. De voor- en namiddagfietsers kunnen samen in een aparte ruimte genieten van broodjes. 

Onderweg zijn er twee bevoorradingsposten voorzien: één in de voormiddag en één in de namiddag, telkens na ongeveer 60 km. Daar wordt ongeveer een kwartier halt gehouden om het krachtenarsenaal weer aan te vullen. Met het ruime aanbod aan koekjes, wafeltjes, sinaasappelen, bananen, sportdrank...  moet dat zeker lukken. 

Bekijk de precieze locaties van de bevoorradingsposten en middagstops.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.