De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wegbeschrijving grindparking en parking Douaneplein

Komende van Antwerpen
Om de grindparking te bereiken, neem je op de E19 afrit 9 (Mechelen-Noord). Volg de borden N16/Mechelen centrum/Ring. Rijd vervolgens 1,5 km op de ring en houd rechts aan. Op het kruispunt met de N15, rij je rechtdoor richting Heist-op-den-Berg.Ga rechtdoor onder de brug (N15 richting De Nekker) en sla meteen na de brug rechtsaf. De eerste afslag aan je rechterkant leidt dan naar parking Douaneplein. Wij raden je aan om te parkeren op de grindparking even verderop. Volg daarvoor de 1000km-pijlen tot voorbij de inrit van UGC. Vervolgens zie je aan je rechterkant de toegang tot de grindparking.

Komende van Brussel
Om parking Douaneplein te bereiken, neem je op de E19 afrit 10 (Mechelen-Zuid). Volg de borden richting centrum. Neem aan de rotonde aan station Mechelen de tweede afslag (Hendrik Consciencestraat) en sla daarna rechtsaf aan de verkeerslichten. Rijd vervolgens op de ring tot aan de vierde verkeerslichten en sla daar opnieuw rechtsaf, onder de brug. Ga meteen na de brug opnieuw rechtsaf. De eerste afslag aan je rechterkant leidt dan naar parking Douaneplein. Wij raden je aan om te parkeren op de grindparking even verderop. Volg daarvoor de 1000km-pijlen tot voorbij de inrit van UGC. Vervolgens zie je aan je rechterkant de toegang tot de grindparking.

Opgelet: Op het Douaneplein en parking Douaneplein is parkeren alleen toegestaan op de daarvoor aangeduide plaatsen. Tegen de spoorwegberm parkeren, is bijvoorbeeld verboden, net als langs de weg parkeren op plaatsen waar geen parkeermarkering is voorzien.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.