De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

In enkele stappen naar de start in Mechelen

De 1000 km editie 2019 is volzet! Op zondag 2 juni 2019 maken we de datum bekend waarop de registraties voor de editie van 2020 van start gaan.

 1. Registreer je team. 
  Klik door naar het aanmeldingsformulier en vul dit volledig in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 
 2. Stel je team samen. 
  Rij je de volledige 1000 kilometer op je eentje? Of verdeel je de afstand liever onder meerdere teamgenoten? Dat kan allebei. De basisregels: een team bestaat uit maximum acht leden, telkens is er slechts één teamlid aan het fietsen, en om de 125 km kan er gewisseld worden.
 3. Breng met je team 5000 euro bijeen. 
  Elk ingeschreven team dat 5000 euro heeft ingezameld voor de strijd tegen kanker mag deelnemen aan de 1000 km. Inzamelacties, giften, sponsoring … het zijn allemaal manieren om het geld bijeen te krijgen. 
 4. Wij maken mee promotie voor je acties. 
  Wij stellen gratis promomateriaal ter beschikking. Zo kan je je acties zo goed mogelijk in de kijker zetten. En je kan je acties ook aankondigen op onze site. Zo is meteen heel Vlaanderen op de hoogte wanneer en waar je iets organiseert.
 5. Stoom je klaar voor het hemelvaartweekend.
  Zorg dat je in vorm bent voor de 1000 km. Binnenkort vind je op onze site allerhande trainingsinfo (opbouwschema’s, voedingstips, hoe trainen bij koud weer …) om je daarbij te helpen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of word fan op Facebook en je verneemt als eerste wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60 of 1000km@komoptegenkanker.be (of vul het contactformulier in).

Karen Dobbé

Sanne Maes

Hilde Neven

Mireille Van Ransbeeck

Tycho Verbelen

Elke Braekmans

 

 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.